Kariera w Lubinpex

Sprawdź aktualne stanowiska pracy.
500+
pracowników
4000+
eventów
2 mln+
wydanych posiłków

Chcesz rozpocząć lub kontynuować swoją przygodę z gastronomią?
Lubisz kontakt z ludźmi? Cenisz sobie ideę współdziałania w zespole?
Dołącz do kadry PHU „Lubinpex”
i razem z nami buduj swoje doświadczenie w branży kulinarnej.

Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Specjalista ds. Zarządzania Procesami
Na wskazanym stanowisku odpowiadać będziesz za:
  • Inicjowanie i prowadzenie działań związanych z wdrażaniem zarządzania procesowego w organizacji.
  • Mapowanie, identyfikowanie i dokumentowanie procesów we współpracy z właścicielami procesów.
  • Klasyfikacja procesów z uwzględnieniem ich wartości dodanej i potencjału optymalizacji.
  • Tworzenie map procesów oraz diagramów zgodnych z obowiązującą metodyką (np. BPMN).
  • Prowadzenie analiz efektywności procesów, identyfikacja wąskich gardeł, duplikacji oraz zbędnych działań.
  • Współpraca z jednostkami organizacyjnymi w celu wdrażania i monitorowania zmian procesowych.
  • Rozwijanie standardów dokumentowania i zarządzania procesami w firmie.
  • Monitorowanie efektywności wdrażanych zmian i proponowanie działań doskonalących.
  • Udział w projektach transformacyjnych i digitalizacyjnych, w tym współpraca z działami IT.
  • Wsparcie w przygotowywaniu materiałów szkoleniowych i prowadzenie szkoleń z zakresu zarządzania procesami.

Czego oczekujemy?

  • Ukończone studia wyższe
  • Umiejętność prowadzenia warsztatów i konsultacji międzydziałowych
  • Znajomość narzędzi do modelowania procesów oraz umiejętność przygotowywania dokumentacji procesowej i raportów
  • Zdolność analitycznego myślenia i formułowania rekomendacji usprawnień
  • Umiejętność przygotowywania materiałów informacyjnych i prezentacyjnych
  • Doświadczenie w obszarze analizy i optymalizacji procesów biznesowych

Mile widziane:

Oferujemy:

  • Pakiet zdrowotny
  • Ubezpieczenie grupowe
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Uczestnictwo w szkoleniach
  • Dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS
  • Karta MultiSport, Medicover
  • Ciekawa praca o dużym stopniu samodzielności
  • Korzystne warunki zatrudnienia
  • Pracowniczy Program Emerytalny
Kucharz - Stołówka na terenie Huty Miedzi "Głogów"
Na wskazanym stanowisku odpowiadać będziesz za:
  • Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
  • Racjonalne gospodarowanie towarami
  • Minimalizowanie strat
  • Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy
  • Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych
  • Dbanie o odpowiednią estetykę potraw

Czego oczekujemy?

  • Wykształcenie zawodowe
  • Staż pracy na podobnym stanowisku – 2 lata
  • Aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych
  • Samodzielność i dobra organizacja pracy
  • Dyspozycyjność

Mile widziane:

  • Ukończone kursy/szkolenia kucharskie

Oferujemy:

  • Pakiet zdrowotny, ubezpieczenie grupowe
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Uczestnictwo w szkoleniach
  • Dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS
  • Karta MultiSport
  • Ciekawą pracę o dużym stopniu samodzielności
  • Korzystne warunki zatrudnienia
  • Pracowniczy Program Emerytalny
Kucharz - Huta Miedzi w Legnicy
Na wskazanym stanowisku odpowiadać będziesz za:
  • Przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta
  • Racjonalne gospodarowanie towarami
  • Minimalizowanie strat
  • Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy
  • Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych
  • Dbanie o odpowiednią estetykę potraw

Czego oczekujemy?

  • Wykształcenie min. zawodowe,
  • Znajomość branży gastronomicznej
  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • Bardzo dobra organizacja pracy, dyspozycyjność

Mile widziane:

  • Ukończone kursy/szkolenia kucharskie

Oferujemy:

  • Atrakcyjna praca w stabilnej firmie, w dynamicznym, profesjonalnym zespole
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Uczestnictwo w szkoleniach
  • Pakiet zdrowotny, grupowe ubezpieczenie pracownicze
  • Dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS, karta MultiSport.
Kierownik Stołówki Produkcyjnej - Legnica
Na wskazanym stanowisku odpowiadać będziesz za:
  • Efektywne zarządzanie placówką gastronomiczną
  • Dbałość o najwyższą jakość usług gastronomicznych
  • Nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem podległych placówek gastronomicznych
  • Kierowanie zespołem pracowników, odpowiednie delegowanie zadań
  • Ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników
  • Nadzór nad przestrzeganiem polityki kosztowej zgodnie z założonym budżetem
  • Nadzorowanie poziomu stanów magazynowych, nadzorowanie zakupów
  • Współtworzenie miłej i profesjonalnej atmosfery pracy

Czego oczekujemy?

  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • Zaangażowanie i elastyczność
  • Uczciwe i odpowiedzialne podejście do pracy
  • Wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne oraz umiejętności rozwiązywania konfliktów w podległym zespole
  • Bardzo dobra organizacja pracy własnej i podległego zespołu
  • Umiejętność organizacji produkcji i kierowania zespołem
  • Dobra znajomość obsługi komputera

Mile widziane:

Oferujemy:

  • Pakiet zdrowotny
  • Ubezpieczenie grupowe
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Uczestnictwo w szkoleniach
  • Dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS
  • Karta MultiSport, Medicover
  • Ciekawa praca o dużym stopniu samodzielności
  • Korzystne warunki zatrudnienia
  • Pracowniczy Program Emerytalny

Buduj swoją karierę razem z nami, zaaplikuj:

Bądź na bieżąco. Zapisz się do newslettera