RUMIANA KRÓLOWA JESIENI, CZYLI WYŚMIENITA GOLONKA W CZTERECH ODSŁONACH

W naszych restauracjach jesień reprezentuje smakowicie soczysta i rumiana golonka. Będziemy serwować to staropolskie danie już od 1 października, aż do końca listopada!

Królowa pokaże się w czterech odsłonach:

  • Pieczona golonka marynowana w paście pomidorowej na zielonym puree z babciną marchewką z groszkiem i sosem paprykowym,
  • Rumiana golonka Wojaka Szwejka z miodem i piwem z fondantem ziemniaczanym i sosem pepe verde,
  • Rumiana golonka faszerowana wiejską kiełbasą na puree chrzanowo – ziemniaczanym z bekonem okraszona sosem musztardowym,
  • Tradycyjna golonka na kapuście zasmażanej z grzybami i pieczonymi ziemniakami i sosem szadonowym.

Zapraszamy!

Pieczona golonka w czterech odsłonach
Bądź na bieżąco. Zapisz się do newslettera